Gammeldags opdragelse. Maise Njor: “Det er fucking irriterende, når børn bander”

Maise Njor: “Det er fucking irriterende, når børn bander”

Gammeldags opdragelse

I frikvarteret står der lærere, vagter og rengøringsfolk rundt omkring, som kan hjælpe med stort og småt. Jeg har tre børn mellem 10 og 17 år, så jeg har hørt ret meget debat gennem årene. Nogle steder kører de med lidt reducerede åbningstider, men vi har slet ikke de samme forbud om at undgå forsamling og kun foretage nødtørftige indkøb som i Danmark og store dele af Europa. Såmænd bare ved at læse den historie. Nu havde vi det lige så sjovt — og så venter hverdagen og huskelisterne bare i stedet. Velkommen til Danmarks frække sexhistorie side. Bemærkelsesværdigt, som vi rykker tættere sammen i familierne — og værdsætter de helt små, simple og nære ting på en ny måde.

Nächster

Endefuld til kvinder (og mænd). Endefuld til de voksne som en sexleg.

Gammeldags opdragelse

Cecilie skal så uploade sit arbejde i forskellige foldere på OneDrive, så læreren kan rette og tjekke indsatsen dagligt. Men rotweilere skal opdrages meget konsekvent og man skal være en god leder dvs. Så når du bliver træt eller får ondt i hænderne så er det godt der findes mindre redskaber som kan bruges, så legen ikke stopper allerede her. Og skulle der gå lidt for lang tid imellem klaskene, oplevet med Bettinas bagdel, så skal hun nok sørge for at være så tilpas ulydig over for sin mand, at hun atter kommer en tiltrængt tur over knæet. Desuden kan de ikke gå og hygge sig så meget, som vi kunne. Ikke at jeg er typen der går og vender mine hunde om på ryggen konstant men her i huset har det desværre været en nødvendighed nogle gange i Tysons unge dage.

Nächster

Herre

Gammeldags opdragelse

Men den har størst effekt på en kold numse. Hvad jeg ikke ville have givet for at være vokset op med flere modersmål og andetsprog under bæltet, da jeg var lille. Hun smed trusserne ned i håndvasken og stod rådvild og stirrede ned ad sig, til jeg greb hende i hånden og trak hende ud i køkkenet, satte mig på taburetten og bad hende bøje sig forover ned over mine knæ, det var som der var noget der fortalte mig at der her var tale om en dame, der var svær at få til at indrømme sine fejl og ganske rigtigt, da jeg havde slået hende i hendes bare ende, med rigtigt mange hårde klask og holdt en mindre pause hvor jeg kælede med hendes fugtige fisse og lod en finger glide ind i hende, så stønnede hun liderligt og gav sig til at fortælle mig at hun slet ikke havde tænkt sig at være en sød pige, så samtidig med at Anja var skrubhamrende liderlig og lå stønnende og vridende på mine knæ, så slog min hånd skiftevis ned over begge hendes balder, så de nærmest var blåviolette i deres rødmende farve og først da jeg beordrede hende op at stå, så hun kunne få lov til at smage spanskrøret i sin bare ende, så krøb hun til korset og bad om forladelse. Hér er alle mere afslappede og der er ganske enkelt bedre tid til bare at være, tale og lege sammen. Der er en meget lav tolerancetærskel for følelsesmæssige udbrud, intolerant ordbrug og den slags — og jeg tror, at vores børn ville få et gevaldigt chok, hvis de skulle begå sig uden for vores lille Dubai-boble. Én af de ting, man så til gengæld ikke lærer på samme vis, som i dansk eller skandinavisk sammenhæng, er den individuelle selvstændighed.

Nächster

Gammeldags sprog — www.maxroam.com

Gammeldags opdragelse

Nu får du 10 slag på hver balde med børsten, når jeg er færdig, lægger du dig på knæ foran mig, kysser mig hånd og børsten, men du pænt siger tak fordi jeg ville straffe dig og at du synes at du havde fortjent det, er det forstået tøs, sluttede hun strengt. Grunden til dette mareridt var at hun hele dagen havde været på tværs og ikke gjort hvad hendes mor bedte hende om. Du må ikke onkel, jeg vil ikke finde mig i det, nej nej, stop onkel, lad mig være, stop onkel jeg vil ikke. For eksempel fortalte min veninde mig engang, at hendes datter havde været til en fødselsdag, hvor forældrene ikke havde tid til at være hjemme. Der også i år har givet endefuldens klub på nettet tilsagn om en julegavepakke med masser af slag i. Problemet er også at hvis den bliver straffet for at knurre kan den springe den del over og bide uden advarsel.

Nächster

Anja 2

Gammeldags opdragelse

Og da jeg ikke havde nogen skrupler i mig og ikke følte mig bundet af mit forhold til Anja, og da slet ikke efter det flop hun havde udført med de små drenge, så var det da en dejlig oplevelse at der var en ældre pæn og lækker dame der gik rundt og følte at hun trængte til en god gammeldags endefuld i sin bare ende. Og som aftenen falder på, går der mere og mere sukkerchok og Bollywood Dance i den — til børnenes store glæde. Tine opgave at gøre modstand og lod sin mor trække hendes bukser og trusser ned om knæene. Hun tog min fremstrakte hånd og fulgte med mig ind i huset, jeg smækkede døren i og drejede hende rundt og stillede hende med ansigtet ind i væggen og sagde, kig godt på det smidige spanskrør der hænger foran dine øjne og så tænk på hvad der sker med piger, der tisser i bukserne og mens hun stod stille og stirrede på spanskrøret, så løftede jeg hendes kittelkjole op og trak hendes gennemvædede trusser ned på hende og gav hende dem i hånden og gav hende fire hårde klask i hendes dejlige runde ende, tog hende igen i hånden og sammen gik vi ud på badeværelset. Martin gør en dyd ud af at forære sine døtre blomster. Læs også: Solen skinnede fra en skyfri himmel, det var en almindelig tirsdag formiddag og det var hedt som i helvede, da hedebølgen rasede på tolvte døgn og ingen udsigt til bare en enkelt kølig regnbyge var i udsigt, byen vrimlede af mere eller mindre påklædte unge piger, der florerede rundt med lår eller hul korte kjoler og nederdele eller hot pants, deres svulmende bryster vældede ud i næsten topløst skue og man fornemmede deres lidenskaber, der næsten hang uden på de få klude de havde besluttet at iklæde sig inden de gik hjemmefra om morgenenOg jeg gik stille rundt og ledte efter en skyggefuld plads ved et af de udstillede borde på gråbrødre torv, men alle borde var mere eller mindre optaget, da der endelig var en enkelt der rejste sig og forlod cafeen og jeg gik hen og spurgte damen der sad ved bordet om hun havde noget imod at jeg satte mig i skyggen og fik serveret mig en kold pilsner, damen så op på mig og sagde, næh sæt du dig bare, jeg er alene og ham der gik kommer ikke tilbage.

Nächster

Betinna og Kim er medlemmer af smækkeklub: Hun får endefuld hver dag

Gammeldags opdragelse

Jeg synet det er godt, at du står lænet hen over et bord. Og der er tips, fif og tricks til dig, der enten drømmer om et liv i udlandet eller har lyst til at lege turist i Ørkenstaten. Som om det er vigtigt lige nu? Dengang gik jeg konstant og debatterede med mig selv, om jeg skulle gå ud, hvad der så kunne eller ville ske derude, hvad jeg havde behov for og måske ikke kunne, hvis jeg så gik ud og så videre og så videre…sådan føles der igen nu — bare med langt, langt alvorligere konsekvenser. I går eftermiddags tog jeg dét her billede af mig selv som et lockdown-minde. Den matte fornemmelse kunne nu også have lidt at gøre med en manglende væskebalance efter et par store glas hvidvin i aftes oven på en hel dag i solen, men lad nu dét ligge. Hun var flyttet ind i hans store dobbeltseng, hvor hun lå sammen med sin onkel som hans elskerinde resten af den tid hun boede hos ham, men selvom hun flere gange forsøgte at være uartig, så fik hun aldrig en endefuld igen og det var det hun havde savnet i flere år efter. Jeg gengiver hverdagsglimt fra livet som dansk familie i udlandet.

Nächster

www.maxroam.com

Gammeldags opdragelse

Er ikke helt vild med det, da jeg synes det er ret flovt at skulle ligge over knæet og få en rød numse i min alder. Jeg er jo ofte uartig og har brug for en streng hånd. Drop fokus på at dit barn holder op, og ret fokus på, at du holder ud. Men alting foregår i et kærligt og roligt miljø med fokus på leg, trivsel, samarbejde, motorik og alle de mange andre ting, man skal lære tidligt i livet. Udover at arbejde med deres forskellige apps i matematik og læsning, har pigerne hjulpet til med praktiske ting, som at vande have og vaske sandstøv af terrassen. I år var Syriens, Jordans og Palæstinas stande fænomenale.

Nächster