Nina ivanisin. Slovenka

Nina Ivanišin: Za mano je res zelo bogatih 10 let

Nina ivanisin

El realizador reconoce haberse interesado por el cine gracias a lo que pudo ver cuando era joven por la televisión. Torej, da se pred gledalcem ne skriva igralčeva negotovost pri razumevanju dramskega lika. Katera vam je zlezla bolj pod kožo, kako različni so bili procesi ustvarjanja? Upam pa, da smo zdaj s to nesrečno muzo končno opravili. To live in nice uptown apartment is above her economic means so to do so she becomes a call girl and advertises her services under the name 'Slovenian Girl'. In res si je težko predstavljati, da bi recimo Nemci imeli eno največjih del nacionalne dramatike, ki bi se ukvarjalo z nemškim značajem, z naslovom Hlapci. Sprva, ko se usedeva v kavarno Moderne galerije, se zdi zadržana, skrivnostna, ko pa začne govoriti o gledališču in liku, ki ga zdaj naseljuje, Agati Schwarzkobler v Visoški kroniki, se na njenem obrazu prižge poseben čar.

Nächster

Nina Ivanišin

Nina ivanisin

In mislim, da se nam je to pri Pod gladino posrečilo. Zakaj se mi zdi smiselno Hararija razmišljati skozi gledališče? Sve se ovdje izmiješalo u dvostrukim životima, paralelnim vezama, u gorkoj i slatkoj priči o neumornom traganju za ljubavlju i srećom, o požudi koja nikada zapravo ne gasne i užasnim posljedicama koje možete izazvati ako se, makar i slučajno, nađete u tuđem krevetu. Mogoče je to včasih, z redkimi izjemami, res držalo. Seveda se s prakso da marsikaj naučiti. Vsi delamo isto stvar, in ko bo dobra predstava, bomo vsi veseli, ne glede na to, v kateri produkciji je nastala.

Nächster

Nina Ivanišin

Nina ivanisin

Vruća, napeta i duhovita erotska drama 'Neka ostane među nama', zadnji je plod dugogodišnje suradnje redatelja Rajka Grlića i legendarnog Mikija Manojlovića. Če sem čisto iskrena, sem si najbolj želela vstopiti v lik Izidorja Kalana. Lepi odzivi so mi bili čisto dovolj. A danes zvečer na odru ne bo igrala, temveč se bo nanj povzpela kot prejemnica nagrade Prešernovega sklada. Kako je nastopati zunaj matičnega gledališča? Čutiš in potem samo upaš, da boš spet nazaj. Še danes se ubija v imenu boga, pa vere ni ne na eni ne na drugi strani. In če ga citiram: »Janez Škof je moj lakmus.

Nächster

Gái Gọi (18+)

Nina ivanisin

Na srečo sta se hitro navadila. Ker veliko tečem in hodim na Šmarno goro, pride kratka pričeska zelo prav,« pravi Nina, ki bo imela kratke lase vse do konca Reke ljubezni. Videla sem, da zelo z roko v roki hodita po tej poti zavedanja sebe, sveta. Janez Pipan, ki je velik poznavalec svetovne literature pa tudi slovenskih klasikov, se je s to predstavo še bolj poglobil v Cankarja in nam ga vsem še globlje približal. Iz srca mu želim, da se ta manjkajoči drobec, ki pa je ključen, čim prej spet znajde v njegovem skoku ali poletu.

Nächster

Nina Ivanič: Možu ni vseeno, ko je v postelji z drugimi

Nina ivanisin

Kaj sem potem, če ne zmorem več igrati? Žal za dobro predstavo ni recepta. To je samo moje razočaranje nad sabo. Prizor iz Visoške kronike v režiji Jerneja Lorencija. The lack of emotion and character change besides the balcony scene leave for a bland, repetitive and static storyline. A vseeno mislim, da nimamo jasnega odnosa do sebe, da si ne upamo zares pogledati vase. A bo vsak prihod na oder zdaj pomenil muko, ko veš, da bi lahko bilo bolje, pa ni tistega pravega … Igralec vedno ve, kdaj njegova igra ni takšna, kot bi morala biti? Ima pa tudi drugačno, precej krajšo pričesko.

Nächster

VIDEO: Miki Manojlović ljubi mlado, golo tijelo Nine Ivanišin!

Nina ivanisin

Sinova sta bila v Usodnem vinu, ko sem zaigrala ob Eriku Domnu Valiču , malo ljubosumna, mlajši še bolj kot starejši. Ampak njegova stiska, obremenjenost s tem, ali je nekaj naredil prav ali ne, mi je nekako blizu. Tako v Usodnem vinu kot v Reki ljubezni ji pred kamerami ni težko odvreči oblek. O Filmu: Neka ostane među nama Domaći film 2010 Objavljeno 24 February, 2020 Neka ostane među nama je zločesta, indiskretna zagrebačka priča o virovima erotske strasti ispod mirne, trome površine građanske svakidašnjice i običaja. It turns out that these two yokels are moonshiners and their liquor is very special — it is distilled from the essence of fluid extracted from the human brain. Her father Edo Peter Museuski is getting his old band back together with his best pal Zoravko Primoz Pirnat back home in Krsko.

Nächster

Ustanicka Ulica Domaci film 2016 HD

Nina ivanisin

Najbrž je res malo narodov, ki bi jim bila njihova lastna kultura tako zelo odveč, kot je našemu. Ivanišin has starred in several Slovenian and foreign movies and is a member of. Zanimivo, kako si človek domišlja, kakšen preskok je naredil s to informacijsko dobo, z razvojem novih tehnologij, kako je napredoval, kakšen nadzor ima nad dogodki po svetu, hkrati pa se naše razumevanje človeka in družbe ni prav bistveno spremenilo. Še pred kratkim, na začetku sezone, sem štela in je bilo prvič v zgodovini Drame, da je bilo v ansamblu več igralk kot igralcev. In če te ne zasedejo več, kar se prav tako zgodi, naenkrat ostaneš brez dela. Ponavljam, da sem malo polžje narave nasmešek in se odzivam previdno, počasi. Je pač tako, da sem bolj polžje narave in za stvari potrebujem mogoče malo več časa.

Nächster